Over Janine

Dus je wilt iets meer over mij te weten komen? Dan ben je op de juiste plek! Want wie zit er nou eigenlijk aan de andere kant van het computerscherm blogpost te tikken?

Well, that would be me! Ik ben Janine, een 26-jarige studente wonend in het gezellige Noord-Brabant. Oorspronkelijk kom ik uit een klein dorpje gelegen in de Achterhoek, maar inmiddels woon ik samen met mijn vriend Yannick in een leuk appartementje. Momenteel studeer ik Toegepaste Psychologie in de hoofdstad van ons land en heb ik afgelopen schooljaar besloten binnen deze studie de richting Consument & Maatschappij op te gaan. Daarnaast neem ik deel aan een zogenoemd doorstroomprogramma: een aanvullend studieprogramma die ik volg zodat ik aan het eind van mijn studie direct (zonder een duur en ingewikkeld schakeltraject in te gaan) een master kan volgen aan de Universiteit van Amsterdam. Praktisch gezien combineer ik dus twee studies: Toegepaste Psychologie op hbo-niveau en Psychologie op wo-niveau.

Naast dat ik ambitieus, leergierig, en gemotiveerd ben, ben ik ook erg eigenwijs, (over)gevoelig, sarcastisch en perfectionistisch. Vooral perfectionistisch. Het liefst werk ik alles (soms tot vervelends toe) tot in de puntjes uit, maak ik graag to-dolijsten en schep ik orde in de chaos. Dat is ook hoe het idee over het onderwerp van mijn blog is ontstaan (meer over deze website en haar ontstaan lees je op deze pagina). Verder houd ik van schrijven, (web)design en muziek. Dat laatste zowel passief als actief. Zingen vind ik dan ook heer-lijk om te doen, alleen niemand weet dat ik het een béétje kan en ik heb (lees: durf) het nog nooit op een serieuze manier aan iemand laten horen. Dus, zingen doe ik vooral onder de douche.

Graag hoop ik jullie door middel van dit blog te inspireren en motiveren, je helpen op zoek te gaan naar jouw persoonlijke kracht en alles uit jezelf én jouw leven te halen – op alle mogelijke manieren. Ook ikzelf heb hier een weg te gaan, maar ik doe mijn best om mijn eigen ervaringen, opgedane kennis en vaardigheden in zetten om jou de juiste tools en handvaten te bieden.

liefs_janine

 


Wist je dat je me kunt vinden op Bloglovin’, Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest? Voor vragen, opmerkingen en/of een gezellig babbel kun je hier terecht. En als je meer over JanineCornelissen.nl wilt weten, kun je dat hier lezen.

Navigate