Over de website

Van droom naar werkelijkheid

Al op jonge leeftijd vond ik het ontzettend leuk om met (toen nog) Paint Shop Pro aan de slag te gaan. Het ontwerpen van websites, het maken van collages van mijn favoriete celebrities en cd-hoesjes voor mijn zelf samengestelde cd’s vond ik geweldig om te doen. Mijn droom toen was om een van mijn websites online te zetten. Met behulp van Microsoft Frontpage, HTML, CSS en te gekke javascripts (ik had een zwak voor animaties die achter je muispijl bleven ‘plakken’ en je overal waar je heen ging, volgde) probeerde ik mijn website te coderen. Maar helaas, zonder succes.

Nu, zo’n 8 jaar later, staat tóch mijn eigen website online! En zoals ik acht jaar geleden nog niet wist waar ik over wilde schrijven, weet ik dat nu wel. Door mijn perfectionistische, gedreven en ambitieuze karakter ben ik gemotiveerd om nieuwe dingen te leren, mezelf te blijven ontwikkelen en sta ik open voor een uitdaging. De tools en handvaten die ik voornamelijk tijdens mijn studie aangereikt krijg, de vaardigheden die ik heb ontwikkeld en de kennis die ik heb opgedaan, helpen mij hierbij. En waarom zou ik iets wat mij helpt niet delen met jou?

Wat je kunt verwachten

JanineCornelissen.nl is een personal development blog vol met praktische tips, handige tools en leuke weetjes om ervoor te zorgen dat jij het maximale uit jezelf – en je leven – kunt halen. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je gemotiveerd blijft tijdens het studeren? Of hoe ga je zo productief mogelijk te werk? En hoe zeg je ‘nee’ zonder je daar rot over te voelen? Dit alles (en meer) wordt op een laagdrempelige en luchtige manier geschreven, zodat iedereen – of je nou net begonnen bent met studeren en in de bloei van je leven bent of al jaren werkervaring hebt en jezelf verder wilt ontwikkelen – iets aan dit blog heeft. Verder wil ik je een kijkje laten nemen in de wondere wereld die psychologie heet, zul je tussen de regels door iets meer over mij te weten komen en wil ik je zo af en toe verblijden met een free goodie.

Ik wens je veel leesplezier!

liefs_janine

 


Wist je dat je me kunt vinden op Bloglovin’, Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest? Voor vragen, opmerkingen en/of een gezellig babbel kun je hier terecht. En als je meer over mij wilt weten, kun je dat hier lezen.

Navigate